Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Diferents senzills

La companyia

Simple Different Co. LTD va ser fundada el 2009. És una empresa autofinançada amb seu a Chiang Mai, Tailàndia, amb una petita i diversa comunitat de talents de tot el món.

Són un equip de 10 persones d' entre 23 i 52 anys que comparteixen 4 idiomes: anglès, tailandès, francès, espanyol i dialecte local del nord de Tailandia.

Tots comparteixen la mateixa convicció per crear una aplicació original i útil i també comparteixen la mateixa ètica a l’hora de definir el servei i ajudar els usuaris.

Fa 3 anys van començar a reescriure la primera versió de SimDif i la van anomenar "la V2". És una enginyosa plataforma tècnica capaç de donar suport a SimDif 2 i altres projectes de la mateixa naturalesa.

L’equip del dia a dia senzill
L’equip del dia a dia senzill

La família

Els fundadors són francesos i suïssos. Els amics, la família i alguns dels desenvolupadors continuen sent fins ara accionistes de la companyia.

També hi ha diversos assessors i traductors clau col·laborant de forma regular amb l’equip Simple Different.

Durant l’última dècada, alguns desenvolupadors excel·lents han format part de l’aventura. Els membres de l’equip, juntament amb accionistes, assessors, consultors, traductors i, el que és més important els usuaris, són directament responsables de les qualitats i valors que SimDif representa.

Durant aquest temps han adquirit una gran experiència en la creació i la gestió d’una aplicació de creadors de llocs web.

Qui són l' equip bàsic de Simple Different?

L'equip simple del nucli senzill

Ètica de Simple Different

Com entenem "l'usuari primer".

Una part de l’ètica de Simple Different, l’empresa que hi ha darrere de SimDif, és guiar els seus usuaris mentre creen pàgines web. SimDif està dissenyat per animar els usuaris a crear i organitzar el contingut que els seus lectors voldrien veure: també és la millor manera d’estructurar un lloc web per a Google.

SimDif no està concebut com un producte que comprarien les persones abans que tinguessin la possibilitat d'entendre'l.