Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

L'equip simple del nucli senzill

Yorick

Fundador i conseller delegat de Simple Different

30 anys com a dissenyador d'interfícies gràfiques per usuaris i apassionat per trobar l'equilibri entre l’experiència de l’usuari i el disseny de programari amb l’ètica. Dedica el seu temps a ajudar els usuaris, aprenent sobre les seves percepcions i necessitats i creant maneres de proporcionar-los una solució eficaç i transparent. Yorick creu que SimDif pot convertir-se en una empresa d’èxit d’impacte social i un lloc per a persones amb talent per expressar-se feliçment i créixer en els seus camps preferits.

Antigament era massatgista tailandès tradicional, encara aprèn el mindfulness en l'actualitat i, sens dubte, necessita un nou seient per al seu Royal Enfield.

Sr. Yut

Desenvolupador d'aplicacions iOS, administrador del servidor

Yut té un ull constant en les nostres màquines físiques i virtuals. És un membre crucial i valuós de la família des del 2011.

La seva inquietud, la seva forma suau i la seva bona estima, juntament amb la seva preocupació per l'experiència dels usuaris s'han convertit en un dels pilars de Simple Different. Ara coordina el desenvolupament de SimDif 2.

A Yut li agrada provar coses noves a Linux, provar aplicacions noves, veure pel·lícules, tocar la guitarra i beure cafè.

Sr Berm

Aplicació Android i desenvolupador de Yorname

Berm es va incorporar a Simple Different el 2014. Va venir aquí profundament motivat per millorar el primer creador de llocs web a Android. És conegut per ser molt agut i fresc. Gràcies a Berm, l’aplicació Android ara és la principal eina per als nostres usuaris per construir els seus llocs web.

La seva principal passió fora de la feina és respondre a la interminable curiositat del seu fill.

Senyor O

Assistent de back-end

Darrere d'una personalitat alegre, el senyor O amaga una ment brillant i un gust clar per l'estructura i l'organització. Es va incorporar a l'equip fa tot just un any i la seva contribució a la creació de la nova plataforma ha estat inestimable.

Quan no treballa, és un àvid seguidor de les novetats tecnològiques i és l’orgullós pare de 3 nens intel·ligents.

Mai

Codi Àngel

Mai és excepcionalment curiós, molt estudiós i li agrada la seva feina. Una mica avorrida amb el desenvolupament de fons, de manera que ara també s’endinsa en el front-end. Té un profund desig d’entendre i escriure millor codi. Va deixar la universitat fa uns quants anys i ja està en camí de convertir-se en un talentós desenvolupador de pila completa.

Ella va comprar un cotxe nou i li agrada viatjar per la regió tant com pot.

Fai

Fada del codi

Aquesta bella jove està aprenent ràpid. Sempre desitjosa d’entendre el funcionament de les coses, està demostrant progressivament una competència real en molts aspectes diferents de la creació de SimDif 2. Fai és un futur talent de pila completa, però també es preocupa de les qualitats gràfiques del seu treball.

A casa li agrada dibuixar i llegir per millorar el seu anglès.

Ning

Funcionari administratiu i mare de l'empresa

Ning ha estat aquí des del començament del 2009, fent comptes, presentant els impostos, ajudant a obtenir l’estat de BOI, visats i permisos de treball. De la mateixa manera que Ning manté feliços a tots els moments difícils.

Quan no solament manté la companyia junts, li agrada fer teixits i brodar. També és una massatgista respectada.

Stéphane

Experiència i assistència de l’usuari

Stéphane es va incorporar a SimpleDifferent el 2014. Com la majoria de membres de l’equip, és un home de molts talents. Treballa en informàtica des de fa 15 anys i és responsable de la traducció al japonès i coordina el treball dels altres traductors. Stéphane està molt a prop de les necessitats de l'usuari, respon a la línia directa i contribueix a la concepció del futur de SimDif.

En el seu temps lliure, li agrada tocar el bàdminton i participa activament en l'estudi de la música tradicional tailandesa.

Paul

Comunicacions digitals

En Paul ha format part de SimDif dues vegades, l'última que es va incorporar el 2020. Durant els últims 20 anys, la majoria de la seva feina ha estat en Desenvolupament web i Comunicacions digitals.

Tant en la seva obra com en la seva vida personal es pot veure clarament la seva motivació per entendre el món a tots els nivells, des del concret fins a l'abstracte, i per intentar ajustar la seva manera de pensar i comportar-se en conseqüència.

Una ment inquisitiva, una manera oberta i rigorosa d'organitzar els conceptes i una profunda comprensió de l'ètica de SimDif, el converteixen en un col·laborador meravellós a l'hora de dissenyar la nostra estratègia comercial.

Amb les seves pròpies paraules: "Viure a Tailàndia m'ha donat molt: llengua, música, amics, una nova perspectiva... Amor per sobre de tot... i també he estat beneït per una família amorosa al Regne Unit. Estic molt agraït".

Anton

Assistència a l'usuari i consultor jurídic

Anton participa com a traductor de rus des del 2014 i es va incorporar a SimDif el 2020. Anton ajuda els usuaris amb les seves preguntes i treballa en traduccions i comunicació important amb tercers.

L'Anton té formació legal i li agrada aprendre noves habilitats. També és un entusiasta dels esports amb interessos que van des del billar i el tennis de taula fins als entrenaments amb monopatí i gimnàs... i el menjar tailandès ;-)

Ètica de Simple Different

Com entenem "l'usuari primer".

Una part de l’ètica de Simple Different, l’empresa que hi ha darrere de SimDif, és guiar els seus usuaris mentre creen pàgines web. SimDif està dissenyat per animar els usuaris a crear i organitzar el contingut que els seus lectors voldrien veure: també és la millor manera d’estructurar un lloc web per a Google.

SimDif no està concebut com un producte que comprarien les persones abans que tinguessin la possibilitat d'entendre'l.

Però, què és SimDif en realitat?

Icona de l'aplicació SimDif
Icona de l'aplicació SimDif

Una aplicació única de creació de pàgines web

SimDif és un dels pocs constructors webs que és totalment funcional, amb les mateixes funcions, en el telèfon, l'ordinador i la tauleta. Això et permet canviar fàcilment d’un dispositiu a un altre per editar i publicar la pàgina.

SimDif 2 és una aplicació per crear pàgines webs funcionals, tot des d’un telèfon i sense cap coneixement tècnic.

Feu una web afegint pàgines i blocs, després afegint el contingut. Els blocs fan pàgines, les pàgines fan webs.

Per a qui és?

SimDif és per a qualsevol persona que vulgui crear una pàgina web, sense mal de caps. Actualment, la majoria d’usuaris són autònoms, professors, estudiants, associacions i clubs, empresaris i venedors de serveis.

Per què es va crear?

Simple Different va desenvolupar SimDif 2 per satisfer les necessitats de creació de llocs web de persones de tot el món, per ajudar els usuaris a construir la seva presència a la xarxa i tenir una plataforma per gestionar el seu lloc.

Ja disponible en 13 idiomes, aquest servei ha estat dissenyat per ser traduït. Gràcies a BabelDif (una eina de traducció desenvolupada al costat de SimDif 2), l’aplicació i les seves guies poden ser traduïdes a diversos idiomes pels seus propis usuaris. L’objectiu és donar suport a tants idiomes i cultures com sigui possible, especialment els que no estan representats a Internet .

Quant costa?

Hi ha una versió gratuïta i, per primera vegada al món, un preu just indexat per PPP per a les versions Smart i Pro. Aquest índex es diu FairDif i permet calcular el preu adequat per a cada país.

L'allotjament i les guies són gratuïtes per a tot tipus de lloc.

Per consultar les funcions i el preu de cada versió on us trobeu, podeu accedir aquí .