Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Localització: Per donar suport i promoure idiomes i cultures

La majoria del món ja pot accedir a Internet des d’un telèfon

Massa gent es veu obligada a utilitzar l’anglès o un altre idioma predominant, especialment en aquells països en via de desenvolupament d’internet, ja que hi ha poques o cap eina en línia en la seva llengua materna. Per això és important contactar amb aquests usuaris i trencar aquesta barrera lingüística.

Un dels valors bàsics de Simple Different és respectar i promoure la rica diversitat d'idiomes i cultures del món, abans que pensar amb el benefici econòmic.

SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades
SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades

En la teva pròpia llengua

BabelDif és una eina dins de SimDif 2 que permet als usuaris traduir l'aplicació al seu idioma. Es troba integrada al nucli de l'aplicació, proporcionant als usuaris una plataforma per contribuir i ajudar a fer més propera l'aplicació de forma directa i fàcil.

BabelDif ja està molt avançat. En els 3 anys vinents, podrà facilitar la traducció de l'aplicació a més de 100 idiomes. BabelDif es va inspirar en Babel Fish de Douglas Adams . :-)

És important donar als usuaris la capacitat d’entendre i controlar millor l’eina que utilitzen per construir la seva pròpia presència a la web.

FairDif encara dóna més suport a aquesta iniciativa oferint un índex de preus justos per a cada país:

Ajustar el preu de SimDif a tot el món

Per crear un preu just per a tothom, cal calcular un preu diferent per cadascú 

SimDif va crear un índex dedicat, el FairDif, per calcular el preu de les seves versions de pagament. Gràcies a FairDif, el preu de SimDif s’ajusta al cost de la vida de cada país. Segons sembla SimDif va ser el primer servei a Internet que va aplicar amb rigor aquest tipus de preus adaptatius. SimDif també disposa d'una versió gratuïta.

FairDif: aplicada la paritat de poder adquisitiu
FairDif: aplicada la paritat de poder adquisitiu

Una empresa d’impacte social de veritat.

El futur és a la teva mà.

L’Smartphone ha revolucionat Internet. El nombre d’usuaris connectats s’ha duplicat en els darrers 3 anys. 2.000 milions de nous usuaris d’internet de tot el món han descobert la xarxa, i més gent farà el mateix durant els pròxims anys.

Una aplicació gratuïta de creació de pàgines web , que funciona des de qualsevol dispositiu mòbil, en la majoria dels idiomes , és una eina important d’apoderament.

SimDif 2: un impacte tangible en cinc àrees crucials: