Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Per a la premsa

El kit de premsa inclou:

Nota de premsa

Descripció de l'aplicació

Icona / logotip de SimDif 2

Captures de pantalla per Android, iPhone i iPad

Logotip de diferents

Nota de premsa

SimDif 2 ja està disponible.

La missió de SimDif sempre ha estat ajudar els usuaris a aprendre a fer un lloc web funcional per si mateixes. El 2012 l’aplicació es va convertir en la primera aplicació de creadors de llocs web a iOS i Android i des d’aleshores ha crescut de boca en boca.

SimDif 2 està donant a conèixer la cobertura i la premsa per atraure un públic més ampli a tot el món i ajudar a més persones a crear bons llocs web.

SimDif és un projecte d’impacte social que té l’objectiu d’apoderar al màxim de persones possible. BabelDif es va crear per permetre la traducció de l'aplicació a un ampli ventall d' idiomes i es va establir FairDif per oferir un preu indexat PPP just per a les versions Smart i Pro. També hi ha una versió gratuïta.

Però, què és SimDif en realitat?

Icona de l'aplicació SimDif
Icona de l'aplicació SimDif

Una aplicació única de creació de pàgines web

SimDif és un dels pocs constructors webs que és totalment funcional, amb les mateixes funcions, en el telèfon, l'ordinador i la tauleta. Això et permet canviar fàcilment d’un dispositiu a un altre per editar i publicar la pàgina.

SimDif 2 és una aplicació per crear pàgines webs funcionals, tot des d’un telèfon i sense cap coneixement tècnic.

Feu una web afegint pàgines i blocs, després afegint el contingut. Els blocs fan pàgines, les pàgines fan webs.

Per a qui és?

SimDif és per a qualsevol persona que vulgui crear una pàgina web, sense mal de caps. Actualment, la majoria d’usuaris són autònoms, professors, estudiants, associacions i clubs, empresaris i venedors de serveis.

Per què es va crear?

Simple Different va desenvolupar SimDif 2 per satisfer les necessitats de creació de llocs web de persones de tot el món, per ajudar els usuaris a construir la seva presència a la xarxa i tenir una plataforma per gestionar el seu lloc.

Ja disponible en 13 idiomes, aquest servei ha estat dissenyat per ser traduït. Gràcies a BabelDif (una eina de traducció desenvolupada al costat de SimDif 2), l’aplicació i les seves guies poden ser traduïdes a diversos idiomes pels seus propis usuaris. L’objectiu és donar suport a tants idiomes i cultures com sigui possible, especialment els que no estan representats a Internet .

Quant costa?

Hi ha una versió gratuïta i, per primera vegada al món, un preu just indexat per PPP per a les versions Smart i Pro. Aquest índex es diu FairDif i permet calcular el preu adequat per a cada país.

L'allotjament i les guies són gratuïtes per a tot tipus de lloc.

Per consultar les funcions i el preu de cada versió on us trobeu, podeu accedir aquí .