sd main logo

Quant a SimDif

Menú

Consultes

Feliç de saber de tu

Si us plau, no dubteu en contactar amb nosaltres a través de consultes de premsa, si teniu cap pregunta o si necessiteu cap suport.
Envieu-nos un correu electrònic
Correu electrònic
Assignatura
Missatge

El creador de pàgines web Simple Different

Per obtenir més informació sobre els valors que defensa SimDif

Consulteu aquestes pàgines:

Però, què és SimDif en realitat?

Una aplicació única de creació de pàgines web

SimDif és un dels pocs constructors de webs que és totalment funcional, amb les mateixes funcions, en un telèfon, ordinador i tauleta. Això et permet canvia fàcilment d’un dispositiu a un altre per editar i publicar la pàgina.

SimDif 2 és una aplicació per crear pàgines webs completes, tot des d’un telèfon sense cap coneixement tècnic.

Feu una web afegint pàgines i blocs i després afegint contingut. Els blocs fan pàgines, les pàgines fan webs.

Per a qui és?

SimDif és per a qualsevol persona que vulgui crear una pàgina web, sense problemes. Actualment, la majoria d’usuaris són petits empresaris autònoms, professors, estudiants, comunitats i clubs, empresaris i persones que venen serveis.

Per què es va crear?

Simple Different va desenvolupar SimDif 2 per satisfer les necessitats de creació de llocs web de persones a tot el món, per ajudar els usuaris a construir la seva presència a la xarxa i tenir una plataforma per gestionar el seu lloc.

Ja disponible en 13 idiomes, aquest servei ha estat dissenyat per ser traduït. Gràcies a BabelDif (una eina de traducció desenvolupada al costat de SimDif 2), l’aplicació i les seves guies poden ser traduïdes a diversos idiomes pels seus propis usuaris. L’objectiu és donar suport a tants idiomes i cultures com sigui possible, especialment els que no estan representats a Internet .

Quant costa?

Hi ha una versió gratuïta i, per primera vegada al món, un preu just indexat per PPP per a les versions Smart i Pro. Aquest índex es diu FairDif i permet calcular el preu adequat per a cada país. L'allotjament i les guies són gratuïtes per a tot tipus de lloc. Per consultar les funcions i el preu de cada versió on us trobeu, podeu accedir aquí .