Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Una empresa d’impacte social de veritat.

El futur és a la teva mà.

L’Smartphone ha revolucionat Internet. El nombre d’usuaris connectats s’ha duplicat en els darrers 3 anys. 2.000 milions de nous usuaris d’internet de tot el món han descobert la xarxa, i més gent farà el mateix durant els pròxims anys.

Una aplicació gratuïta de creació de pàgines web , que funciona des de qualsevol dispositiu mòbil, en la majoria dels idiomes , és una eina important d’apoderament.

SimDif 2: un impacte tangible en cinc àrees crucials:

Desenvolupament econòmic

Cada negoci necessita la seva presència a la xarxa.

SimDif 2 està dissenyat per ajudar els usuaris a ser visibles a Google i orientar-los perquè presentin el contingut del lloc de manera clara. No estem parlant d’una pàgina social, sinó d’un espai que tothom pot controlar i organitzar la forma que consideri adequada.

Educació digital

SimDif és tan senzill que algunes escoles l’utilitzen com a eina perquè els estudiants puguin presentar els seus treballs.

És com un joc. Els professors poden oferir als estudiants l'oportunitat d'entendre com el contingut en línia és seleccionat, formatat i organitzat per a un públic determinat.

SimDif és una eina fàcil, assequible i moderna per ajudar els estudiants a ser usuaris web més intel·ligents i segurs.

La llibertat d'expressió

El més difícil d’expressar una nova idea és trobar el suport adequat.

SimDif ofereix aplicacions gratuïtes tant a iOS com a Android, així com una versió en línia. Això significa que qualsevol pot crear i gestionar un lloc web amb el seu telèfon, tauleta o ordinador des de qualsevol lloc del món. SimDif allotja de manera segura els llocs i el contingut dels seus usuaris en servidors d'alta qualitat a França, sota la regulació europea.

SimDif no acull estafes, correu brossa, virus, pornografia, drogues il·legals ni contingut d'odi o difamatori.

Diversitat cultural

Milers de llengües i cultures estan poc representades a la xarxa.

Una eina d’apoderament ha d’estar oberta a la Localització, permetent a les persones adaptar-la i compartir-la dins les seves comunitats lingüístiques.

SimDif està dissenyat per ser traduït a centenars d'idiomes pels seus propis usuaris.

Empoderament comunitari

Ajudar les persones a organitzar-se en línia sense necesitat d'una formació tècnica.

Donar suport a projectes comunitaris com ara esports, aficions, defensa dels drets, notícies locals i esdeveniments artístics.

Localització: Per donar suport i promoure idiomes i cultures

La majoria del món ja pot accedir a Internet des d’un telèfon

Massa gent es veu obligada a utilitzar l’anglès o un altre idioma predominant, especialment en aquells països en via de desenvolupament d’internet, ja que hi ha poques o cap eina en línia en la seva llengua materna. Per això és important contactar amb aquests usuaris i trencar aquesta barrera lingüística.

Un dels valors bàsics de Simple Different és respectar i promoure la rica diversitat d'idiomes i cultures del món, abans que pensar amb el benefici econòmic.

SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades
SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades

Ètica de Simple Different

Com entenem "l'usuari primer".

Una part de l’ètica de Simple Different, l’empresa que hi ha darrere de SimDif, és guiar els seus usuaris mentre creen pàgines web. SimDif està dissenyat per animar els usuaris a crear i organitzar el contingut que els seus lectors voldrien veure: també és la millor manera d’estructurar un lloc web per a Google.

SimDif no està concebut com un producte que comprarien les persones abans que tinguessin la possibilitat d'entendre'l.