Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Nota de premsa

SimDif 2 ja està disponible.

La missió de SimDif sempre ha estat ajudar els usuaris a aprendre a fer un lloc web funcional per si mateixes. El 2012 l’aplicació es va convertir en la primera aplicació de creadors de llocs web a iOS i Android i des d’aleshores ha crescut de boca en boca.

SimDif 2 està donant a conèixer la cobertura i la premsa per atraure un públic més ampli a tot el món i ajudar a més persones a crear bons llocs web.

SimDif és un projecte d’impacte social que té l’objectiu d’apoderar al màxim de persones possible. BabelDif es va crear per permetre la traducció de l'aplicació a un ampli ventall d' idiomes i es va establir FairDif per oferir un preu indexat PPP just per a les versions Smart i Pro. També hi ha una versió gratuïta.

Des del principi, SimDif ha abordat les coses d’una altra manera

Amb una clara ambició d’educar i orientar els usuaris a comprendre què és el que realment converteix un bon lloc web. És una aplicació fàcil d'utilitzar, fins i tot per a persones que es consideren analfabetes davant l'ordinador.

SimDif es centra en posar l’accent en allò que realment importa –estructura, organització i contingut– mostrant a les persones allò que és crucial per a un lloc web clar i organitzat. SimDif és un servei ètic , no un producte dissenyat per vendre la falsa idea d’un lloc web.

S'ha invertit molta energia i recursos en la simplificació i en els aspectes educatius de l'aplicació i del seu servei

" Després de presenciar el que SimDif pot fer per als seus usuaris, va quedar clar que seria bo fer-lo accessible a tothom. És exactament per això que fa tres anys vam començar a repensar i reescriure tota la plataforma des de zero " - Yorick Vince, Fundador del conseller delegat de Simple Different.

Però, què és SimDif en realitat?

Icona de l'aplicació SimDif
Icona de l'aplicació SimDif

Una aplicació única de creació de pàgines web

SimDif és un dels pocs constructors webs que és totalment funcional, amb les mateixes funcions, en el telèfon, l'ordinador i la tauleta. Això et permet canviar fàcilment d’un dispositiu a un altre per editar i publicar la pàgina.

SimDif 2 és una aplicació per crear pàgines webs funcionals, tot des d’un telèfon i sense cap coneixement tècnic.

Feu una web afegint pàgines i blocs, després afegint el contingut. Els blocs fan pàgines, les pàgines fan webs.

Per a qui és?

SimDif és per a qualsevol persona que vulgui crear una pàgina web, sense mal de caps. Actualment, la majoria d’usuaris són autònoms, professors, estudiants, associacions i clubs, empresaris i venedors de serveis.

Per què es va crear?

Simple Different va desenvolupar SimDif 2 per satisfer les necessitats de creació de llocs web de persones de tot el món, per ajudar els usuaris a construir la seva presència a la xarxa i tenir una plataforma per gestionar el seu lloc.

Ja disponible en 13 idiomes, aquest servei ha estat dissenyat per ser traduït. Gràcies a BabelDif (una eina de traducció desenvolupada al costat de SimDif 2), l’aplicació i les seves guies poden ser traduïdes a diversos idiomes pels seus propis usuaris. L’objectiu és donar suport a tants idiomes i cultures com sigui possible, especialment els que no estan representats a Internet .

Quant costa?

Hi ha una versió gratuïta i, per primera vegada al món, un preu just indexat per PPP per a les versions Smart i Pro. Aquest índex es diu FairDif i permet calcular el preu adequat per a cada país.

L'allotjament i les guies són gratuïtes per a tot tipus de lloc.

Per consultar les funcions i el preu de cada versió on us trobeu, podeu accedir aquí .

Localització: Per donar suport i promoure idiomes i cultures

La majoria del món ja pot accedir a Internet des d’un telèfon

Massa gent es veu obligada a utilitzar l’anglès o un altre idioma predominant, especialment en aquells països en via de desenvolupament d’internet, ja que hi ha poques o cap eina en línia en la seva llengua materna. Per això és important contactar amb aquests usuaris i trencar aquesta barrera lingüística.

Un dels valors bàsics de Simple Different és respectar i promoure la rica diversitat d'idiomes i cultures del món, abans que pensar amb el benefici econòmic.

SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades
SimDif 2 està dissenyat per promoure idiomes i cultures menys representades

Una empresa d’impacte social de veritat.

El futur és a la teva mà.

L’Smartphone ha revolucionat Internet. El nombre d’usuaris connectats s’ha duplicat en els darrers 3 anys. 2.000 milions de nous usuaris d’internet de tot el món han descobert la xarxa, i més gent farà el mateix durant els pròxims anys.

Una aplicació gratuïta de creació de pàgines web , que funciona des de qualsevol dispositiu mòbil, en la majoria dels idiomes , és una eina important d’apoderament.

SimDif 2: un impacte tangible en cinc àrees crucials:

Ajustar el preu de SimDif a tot el món

Per crear un preu just per a tothom, cal calcular un preu diferent per cadascú 

SimDif va crear un índex dedicat, el FairDif, per calcular el preu de les seves versions de pagament. Gràcies a FairDif, el preu de SimDif s’ajusta al cost de la vida de cada país. Segons sembla SimDif va ser el primer servei a Internet que va aplicar amb rigor aquest tipus de preus adaptatius. SimDif també disposa d'una versió gratuïta.

FairDif: aplicada la paritat de poder adquisitiu
FairDif: aplicada la paritat de poder adquisitiu

Ètica de Simple Different

Com entenem "l'usuari primer".

Una part de l’ètica de Simple Different, l’empresa que hi ha darrere de SimDif, és guiar els seus usuaris mentre creen pàgines web. SimDif està dissenyat per animar els usuaris a crear i organitzar el contingut que els seus lectors voldrien veure: també és la millor manera d’estructurar un lloc web per a Google.

SimDif no està concebut com un producte que comprarien les persones abans que tinguessin la possibilitat d'entendre'l.

Què diu la gent sobre SimDif?

Ressenyes professionals:

2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"En general, Website Builder per a Android és una aplicació molt ben dissenyada que ofereix les àrees clau que més importen: facilitat d'ús, flexibilitat, capacitat i extensibilitat"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"L'aplicació ha rebut una acceptació positiva entre els usuaris d'Android amb testimonis de fan. La facilitat d'ús i la simplicitat de l'aplicació han aconseguit més descàrregues i ús. El fet que no hagueu de contractar una altra persona per construir un lloc web per al vostre. el negoci és el somni de la majoria de propietaris de negocis que hi ha i el creador de llocs web SimDif ha fet realitat el somni "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif, evidentment, ha pensat molt acuradament en el rendiment dels llocs web que creen els seus usuaris, tant per als visitants del lloc web com pels resultats del motor de cerca. En general, la combinació de facilitat d'ús i la consistència de les seves capacitats per crear llocs web a Android, iPhone, L'iPad i l'escriptori no són igualats. "

Valoracions i comentaris dels usuaris a la botiga de Google Play:

Stefanie Bollmann

21 de novembre del 2018 - ★★★★★

"Vaig buscar diverses aplicacions de creadors de llocs web abans de triar l'ús de SimDif i mai no em vaig penedir de la meva tria. És el millor: fàcil de gestionar i actualitzar el lloc web des de tots els dispositius i publicar-los en un instant. Quan no podia resoldre les coses per mi mateix. Vaig obtenir ajuda ràpida d’un amable equip d’atenció al client. Recomano el 100% "

Clive Cooper

19 de novembre de 2018 - ★★★★★

"Tenint en compte que aquesta aplicació és una unitat de prova justa, molt impressionant. Fa exactament el que esperava i ho fa bé. Una aplicació molt intuïtiva. Puc veure'm anar a la versió professional per fi, però de moment, la versió gratuïta està bé. desenvolupadors realitzats. "

Danoz Directo

3 de novembre de 2018 - ★★★★★

"Excel·lent, fàcil d'utilitzar, a més de tenir funcions gratuïtes, però aniré amb una versió professional a mesura que estigui impressionat."

Moomin74

28 d’octubre de 2018 - ★★★★★

"Excel·lent creador de llocs web i aplicació d'allotjament. És molt convenient poder gestionar tot des d'una aplicació."

Chidi Edward Nnaji

1 d’octubre de 2018 - ★★★★★

"SimDif és una de les maneres més senzilles de crear qualsevol tipus de lloc web. Fins i tot un principiant pot utilitzar SimDif."

Per a la premsa

El kit de premsa inclou:

Nota de premsa

Descripció de l'aplicació

Icona / logotip de SimDif 2

Captures de pantalla per Android, iPhone i iPad

Logotip de diferents