Quant a Simple Different

Quant a Simple Different

Menú

Què diu la gent sobre SimDif?

Ressenyes professionals:

2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"En general, Website Builder per a Android és una aplicació molt ben dissenyada que ofereix les àrees clau que més importen: facilitat d'ús, flexibilitat, capacitat i extensibilitat"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"L'aplicació ha rebut una acceptació positiva entre els usuaris d'Android amb testimonis de fan. La facilitat d'ús i la simplicitat de l'aplicació han aconseguit més descàrregues i ús. El fet que no hagueu de contractar una altra persona per construir un lloc web per al vostre. el negoci és el somni de la majoria de propietaris de negocis que hi ha i el creador de llocs web SimDif ha fet realitat el somni "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif, evidentment, ha pensat molt acuradament en el rendiment dels llocs web que creen els seus usuaris, tant per als visitants del lloc web com pels resultats del motor de cerca. En general, la combinació de facilitat d'ús i la consistència de les seves capacitats per crear llocs web a Android, iPhone, L'iPad i l'escriptori no són igualats. "

Valoracions i comentaris dels usuaris a la botiga de Google Play:

Stefanie Bollmann

21 de novembre del 2018 - ★★★★★

"Vaig buscar diverses aplicacions de creadors de llocs web abans de triar l'ús de SimDif i mai no em vaig penedir de la meva tria. És el millor: fàcil de gestionar i actualitzar el lloc web des de tots els dispositius i publicar-los en un instant. Quan no podia resoldre les coses per mi mateix. Vaig obtenir ajuda ràpida d’un amable equip d’atenció al client. Recomano el 100% "

Clive Cooper

19 de novembre de 2018 - ★★★★★

"Tenint en compte que aquesta aplicació és una unitat de prova justa, molt impressionant. Fa exactament el que esperava i ho fa bé. Una aplicació molt intuïtiva. Puc veure'm anar a la versió professional per fi, però de moment, la versió gratuïta està bé. desenvolupadors realitzats. "

Danoz Directo

3 de novembre de 2018 - ★★★★★

"Excel·lent, fàcil d'utilitzar, a més de tenir funcions gratuïtes, però aniré amb una versió professional a mesura que estigui impressionat."

Moomin74

28 d’octubre de 2018 - ★★★★★

"Excel·lent creador de llocs web i aplicació d'allotjament. És molt convenient poder gestionar tot des d'una aplicació."

Chidi Edward Nnaji

1 d’octubre de 2018 - ★★★★★

"SimDif és una de les maneres més senzilles de crear qualsevol tipus de lloc web. Fins i tot un principiant pot utilitzar SimDif."

Diferents senzills

La companyia

Simple Different Co. LTD va ser fundada el 2009. És una empresa autofinançada amb seu a Chiang Mai, Tailàndia, amb una petita i diversa comunitat de talents de tot el món.

Són un equip de 10 persones d' entre 23 i 52 anys que comparteixen 4 idiomes: anglès, tailandès, francès, espanyol i dialecte local del nord de Tailandia.

Tots comparteixen la mateixa convicció per crear una aplicació original i útil i també comparteixen la mateixa ètica a l’hora de definir el servei i ajudar els usuaris.

Fa 3 anys van començar a reescriure la primera versió de SimDif i la van anomenar "la V2". És una enginyosa plataforma tècnica capaç de donar suport a SimDif 2 i altres projectes de la mateixa naturalesa.